Smoke Zapper

Luchtfiltering voor Hout-/Steenkoolovens

De Smoke Zapper is een luchtfiltersysteem dat de uitstoot van een met hout of steenkool gestookte oven ontdoet van 95% van de uitgestoten roet- en rookdeeltjes. De Smoke Zapper voorkomt luchtvervuiling en vermindert sterk het risico op schoorsteenbranden.

Schone Lucht
in Uw Buurt
en Wereld
Lage Gebruikskosten
met een Gemiddelde
van € 0,60 per daag
Neem de Smoke Zapper
op in Uw Rookkanaal en Uw Restaurant
Voldoet aan de Milieunormen


200mm Rookkanaal
Connectie


250mm Rookkanaal
Connectie


300mm Rookkanaal Connectie
Voor Twee Ovens

De Oplossing voor Verontreiniging Veroorzaakt door Hout- en Steenkoolovens

Beter Voor Het Milieu, Beter Voor U

De Smoke Zapper is een geavanceerde rookreinigingstechniek voor met hout en steenkool gestookte ovens. De Smoke Zapper perst de rook onder hoge druk door een aantal watersproeiers waardoor de rook wordt gekoeld en ontdaan wordt van roetdeeltjes en gassen. De rookgassen passeren een koelkamer en verlaten de eenheid met een gemiddelde temperatuur van 38°C. Dankzij de Smoke Zapper neemt het aantal roetdeeltjes gemiddeld met 95% af en vermindert de geur met 50%. Deze techniek lost vrijwel alle problemen op rond brandveiligheid, buurtklachten en milieuvoorschriften voor hout- en steenkoolovens.

Elimineert

Rook Deeltjes 95%
Geur 50%
Installatie En Onderhoud

U kunt de Smoke Zapper op diverse manieren installeren, bijvoorbeeld aan de muur, op de vloer en zelfs buiten. U kunt uw bestaande rookkanaal ook modificeren door de Smoke Zapper erin op te nemen. Voor onderhoud spoelt u tweemaal per maand de watertank met behulp van de aanwezige slang en spoelt u twee keer per jaar de afvoer en leidingen. Het vergt minder dan 20 minuten per maand om de Smoke Zapper correct te onderhouden. U hoeft geen kostbare filters aan te schaffen of gekwalificeerde onderhoudsmonteurs in te huren voor periodieke reinigingsprocedures.

smoke zapper explanatie - Luchtverontreiniging rook hout ovens



Rook Wordt Afgevoerd
  Via Een Directe
      Aansluting Op De Oven
Hoe Het Werkt
explanation of smoke zapper, smoke cleaning machine for wood and coal fired ovens
     Stoom Wordt Direct
    In De Buitenlucht
Uitgestoten
A
De druk van een reeks sproeiers veroorzaakt een luchtstroom in de oven. Deze luchtstroom leidt de rook door de unit waar de rook gekoeld en wordt ontdaan van roet, stof en geur.
B
Roet en stof worden van het waterreservoir afgeroomd en afgevoerd via de afvoer, waarbij het gebruik van water minder dan 40 liter / uur tijdens bedraagt.
C
Gezuiverde damp komt via een schoorsteen of rechtstreeks in de buitenlucht met een gemiddelde temperatuur van 40C
Smoki NL Approved by CE

CE Goedgekeurd Voor
Europa 
Smoki Kitchen Innovations Award Winner
Kitchen Innovations® 2014 Award
gepresenteerd door de
National Restaurant Association
Restaurant, Hotel-Motel Show®

National Fire Protection Assocation Member Smoki USA
National Fire Protection
Association Member