Referenties

Search Projects

Connie's Pizza N State St

Connie's Pizza

CHICAGO 2013

Connie's Pizza bedient het publiek in Chicago al meer dan 50 jaar van pizza. In de dichtbevolkte stadsomgeving van hun nieuwe locatie aan de voet van de 1030 North wolkenkrabber had Connie's Pizza een unieke oplossing nodig voor de rookafvoer. Met de Smoke Zapper kon Connie's de uitstoot van de met hout gestookte oven gewoon op de begane grond afvoeren. Dankzij deze oplossing hoefde er geen rookkanaal van 52 verdiepingen hoog worden aangelegd.

Geïnstalleerd: 
Smoke Zapper 250
Martha Washington Hotel

Marta

NEW YORK CITY 2014

In de lobby van het historische Martha Washington Hotel op Park Avenue serveert Marta ambachtelijke pizza's en Italiaanse gerechten vanuit een open keuken. De grote grill en twee steenovens van het restaurant veroorzaakten geur- en rookoverlast voor de hotelgasten. Dankzij de Smoke Zapper en het Maxi Grill luchtverontreiniging-beheerssysteem kon Marta op hout blijven stoken zonder de hotelgasten te storen en zonder de brandveiligheid aan te tasten.

Geïnstalleerd: 
Smoke Zapper 300, Maxi Grill 500
Dont Antonio by Starita on 50th St

Don Antonio

NEW YORK CITY 2011

Don Antonio by Starita is een authentieke Napolitaanse pizzeria van het prestigieuze pizzaiolo-duo Roberto Caporuscio en Antonio Starita. Bij hun vestiging in New York in het hart van het Broadway theaterdistrict lopen veel voetgangers en staan veel hoge gebouwen. Dankzij de Smoke Zapper-techniek kan Don Antonio pizza's bakken met een traditionele hout gestookte Napolitaanse oven zonder dat de geur en rook voor overlast zorgen bij bewoners en voorbijgangers.

Geïnstalleerd: 
Smoke Zapper 250